zonnewering, zonnescherm

ZONNESCHERMEN

Altijd de juiste zonwering voor uw huis, daar staat het gamma zonneschermen van Weinor voor. Zonneschermen in alle soorten, maten en kleuren.

terrasoverkapping

TERRASOVERKAPPINGEN

U kan bij ons terecht voor terrasoverkappingen in aluminium (ALU), kunststof en hout. Voor iedereen hebben we een oplossing.

rolluiken

ROLLUIKEN

Rolluiken in ALU of PVC: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken die manueel of elektrisch bediend kunnen worden. Benieuwd naar de prijs?

screens

SCREENS

Wij bieden u screens aan in alle kleuren, formaten en afwerking. Desgewenst met SOMFY motoren voor een vlotte, elektrische bediening. 

garagepoort

POORTEN

Sectionale poort of garagepoort? Manuele bediening of via afstandsbediening? Specifieke kleur in gedachten? Het kan allemaal. 

PHOTO-2021-07-07-09-39-32

HERSTELLINGEN

Onze ervaren vakmensen zorgen voor snelle en betrouwbare herstellingen van rolluiken, veranda’s, schuiframen en meer. Kwaliteit en klanttevredenheid staan centraal.

somfy
Weinor
somfy
Weinor

Meer dan 20 jaar ervaring!

Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan twee decennia lang onze klanten bedienen met hoogwaardige oplossingen op het gebied van terrasoverkappingen, zonneschermen, rolluiken, screens en sectionale poorten.

Wat ons echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering die we bieden. Onze zaakvoerder, die tevens een expert is op het gebied van terrasoplossingen, staat altijd klaar om met u samen te werken en op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie en budget.

Geen enkel project is voor ons te groot of te klein, en we zetten ons in om uw visie tot leven te brengen.

Bij ons kunt u niet alleen rekenen op vakmanschap, maar ook op de nieuwste technologieën. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties in onze branche en streven ernaar om de meest geavanceerde technieken te gebruiken bij de installatie van uw terras, terrasoverkapping, zonnescherm, rolluik, screen of sectionale poort.