SCREENS

Screens

Met screens kan u middels een buitenzonwering de warmte van de zon buiten houden. Wij bieden u een breed assortiment in verschillende formaten en afwerking.

Een screen wordt op de raamprofielen of gevelsteen bevestigd, een afrolbaar doorzichtig doek zorgt ervoor dat het direct zonlicht van uw raam wordt gehouden, en dit zonder u het zicht op de omgeving te ontnemen. Door het geperforeerde weefsel wordt het rechtstreekse zonnelicht van uw ramen geweerd, hierdoor wordt 86 tot 92% (al naargelang het type doek) van de rechtstreekse warmtestraling buiten gehouden. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

Elektrische of handmatige bediening?

Als installateur van screens bieden wij u ook de optie om uw screens elektrisch te bedienen. Die keuze is aan u. Hiervoor maken we gebruik van SOMFY-motoren. Door middel van één druk op de knop kunt u  de screens naar beneden laten dalen of laten stoppen op gewenste hoogte.

Uw screen personaliseren

Een screen is dus eenvoudig te plaatsen op een muur of in een raamkader. De omkasting is verkrijgbaar in alle RAL kleuren zodat u deze volledig kunt afstemmen op de look & feel van uw woning.